Over ons

Point Final in een notendop

Bij Point Final paren we een passie voor zuivere vormgeving aan een realistische en klassevolle uitvoering. Dankzij onze ervaring in het scheppen van een stijlvol interieur toveren we elk huis of kantoor om tot een plaats waar u terecht trots op mag zijn. Onze expertise ligt in het maken van maatwerk meubels waar u jaren later nog steeds plezier van beleeft. We verwezenlijken onderandere exclusieve meubels, tafels en attributen in een palet van natuurlijke materialen, hout en natuursteen.

Contacteer ons

Totaalinrichting

Kiezen voor een totaalinrichting is kiezen voor een positieve en ongestoorde beleving. Point Final co├Ârdineert alle werken van A tot Z en zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Elke ruimte is anders, en daarom ontbreekt bij een totaalinrichting natuurlijk ook de afwerking niet. Wij nemen steeds de einddecoratie voor onze rekening om uw ruimte of interieur net dat beetje extra in de verf te zetten.

Bekijk zeker onze uitgevoerde totaalinrichtingen om een gevoel te krijgen hoe wij dingen anders dan anderen aanpakken.

Bekijk uitgevoerde projecten

Interieurarchitectuur

We hebben een passie voor zuivere vormgeving en paren dit aan een realistische en klassevolle uitvoering. Dankzij onze ervaring in het scheppen van een stijlvol interieur toveren we elk huis of kantoor om tot een plaats waar u terecht trots op mag zijn.

We bespreken met u steeds welke in welke stijl we uw huidige ruimte of interieur nieuw leven inblazen. U blijft tijdens het ganse proces op de hoogte gehouden, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bekijk zeker onze afgewerkte en omgetoverde ruimtes en kantoren. Elke ruimte kunnen wij nieuw leven inblazen. Dat is onze garantie.

Bekijk uitgevoerde projecten

Interesse in maatwerk meubels?
Bezoek dan WOOOW.be!